Een coachingsrelatie begint altijd met een gedegen kennismaking.

We nemen daarom ruim een uur de tijd om goed aan de orde te krijgen wat er bij je speelt en wat je wilt bereiken voor jezelf. Ik ga ervan uit dat informatie op deze site, de ervaringen van anderen onder “getuigenissen“, “blogs“, de essays in de webshop en mijn profielen op Facebook en Linkedin je voldoende zullen helpen voor een besluit om met me in gesprek te gaan. Als ik me daarin vergis, bel me dan.
Omdat we beide na de kennismaking kunnen besluiten dat we niet de juiste persoon zijn voor elkaar, wil ik dat risico met je delen. Daarom betaal je voor een kennismaking een sterk gereduceerd tarief.

Als je zelf over zeer beperkte middelen beschikt, sluit ik je niet uit van mijn hulp. Bel me dan even op. Dan maken we een passende afspraak voor de intake. In de intake leg je jouw situatie uit, geef je aan wat je wèl kunt missen en daar werken we vervolgens mee.

Het is vooraf en ook na een intake niet altijd goed mogelijk in te schatten hoe vaak of hoe lang per keer we elkaar zullen zien. Ieder heeft zijn eigen tempo. Voortgang blijkt uit de voortgang. De praktijk laat zien dat 5 ontmoetingen een minimum zijn en 15 uitzonderlijk veel. Wat geregeld voorkomt is dat de intervallen waarmee we elkaar zien langer worden. Periodiek maken we de balans op. Het resultaat daarvan is een plan voor de komende periode. Zo blijft zo scherp mogelijk wat we gaan doen en waarom.

Er komt een moment dat jij vindt dat je ver genoeg bent. Dat neem ik serieus. Of ik vind het zinvol om een pauze in te lassen, of de relatie te beëindigen, omdat ik geen toegevoegde waarde meer zie waarmee je geholpen bent. We bekijken aan het einde van elk gesprek wat er nodig is om in de tussentijd door jou als ‘huiswerk’ op te pakken. Dat huiswerk is niet vrijblijvend. Het vormt de basis voor het komende gesprek.

Onderstaande tabel helpt je bij het maken van de juiste keuze.

Kennismaking live 1,25 uurVervolggesprek live 1 uurVervolggesprek live 0,5 uurVervolggesprek Skype 0,5 uurVervolggesprek Skype 0,25 uur
Zakelijk€80€100€60€45€30
Privé individueel€60€80€45€40€25
Privé Individueel gereduceerd€50na overlegna overlegna overlegna overleg
Privé stel€80€100€60€50€30
Privé Stel gereduceerd€60na overlegna overlegna overlegna overleg
Afstudeerbegeleiding bedrijfskundigen€50€45€35€25€20

Kennismaking live 1,25 uur

Om met elkaar duidelijk te krijgen wat je vraagstuk is en of je bij mij aan het juiste adres bent, nemen we de gelegenheid om de hulpvraag waarmee je binnen komt verder uit te werken, zodat we de werkelijke vraag in beeld krijgen. Jij krijgt zo de gelegenheid veiligheid en vertrouwen te voelen. Dit is voor ons beiden een intensieve ontmoeting, die er ook toe dient vast te stellen of samenwerking tussen ons vruchtbaar kan zijn. Zowel vanuit oogpunt van de werking van het contact als mijn bekwaamheid bij de werkelijke vraag. Voordat je andere afspraken met me maakt, is er altijd eerst een dergelijke kennismaking geweest.

Vervolggesprek live 1 uur

Na de intake zetten we dit in als een lang verdiepingsmoment in een lopend proces.

Vervolggesprek live 0,5 uur

Na de intake zetten we dit in als een kort verdiepingsmoment in een lopend proces.

Vervolggesprek ‘Skype’ 0,5 uur

Na de intake zetten we dit in als een lang afstemmingsmoment in een lopend proces.

Vervolggesprek ‘Skype’ 0,25 uur

Na de intake zetten we dit in als kort afstemmingsmoment in een lopend proces.